Quandoo
  Home
Algemeen & Route
Menu
IJsjestram / Snerttram & Partytram
Webshop SNERTTRAMkaarten bestellen /citytour
Kunst & Culinair
Brazzo & Uw Bruiloft en trouwvervoer
ROTTERDAM-DINERTOUR ARRANGEMENT*
 

Beleef Rotterdam op een unieke wijze!

 De snerttram voor gezelschappen | Partytram | Ijsjestram 

De Snerttram/IJsjestram wordt geexploiteerd  door stichting Snerttram,
naar idee van Anna Paerel. In 2008 nam zij afstand  van de
dagelijkse leiding, maar haar Snerttram rijdt nog elk weekend.
Tijdens de maanden mei t/m september neemt de ijsjestram de
rondritten van de snerttram over.


START  & FINISH                                                                  
Brazzo, Boezemstraat 188, 3034 EM Rotterdam

Reguliere dienstregeling:
Zaterdag (*14.30 uur extra rit) en 16.30 uur
Zondag 14.30 en (*16.30 uur extra rit) 
Rondrit 1 1/2 uur € 15,00  Arrangement + diner € 49,50

Bijvoldoende belangstelling kunnen extra ritten * ingezet worden.
De ijs/snerttram heeft geen vaste zitplaatsen op naam, aansluiten gewenst. 
Reserveren  voor deze ritten kan via onze webshop. 

Geniet in de zomer van de ijsjestram!

slimDe Rotterdamse Snertram is de succesformule in de wintermaanden, de Rotterdamse IJsjestram is het grote succes in de zomermaanden!
De IJsjestram rijdt voor reguliere ritten ritten op zaterdag om 1630 uur en zondag om 14.30 uur,
Bij voldoende belangstelling wordt een extra rit ingezet.
Voor een rit met de IJsjestram inclusief de Sorbet betaald u €15,00.

Ontelbare mensen uit binnen- en buitenland hebben vorige zomers genoten van een ritje met de IJsjestram. Onder het genot van een heerlijke Sorbet met Vanille-ijs en fruit en de vakkundige uitleg van de gids ziet u de stad Rotterdam op een wel heel speciale wijze. De stad Rotterdam bruist van de gezelligheid, de terrasjes zitten vol, en de cruiseschepen liggen aan de pier. Voldoende dus te zien in de IJsjestram deze zomer.


SATÉSCHOTEL MET FRITESsate
Als u nog even wilt napraten over uw rondrit dan kan dit bij Restaurant Brazzo naast het ALL-IN arrangement en de restaurantkaart bieden wij nu exclusief voor de reizigers van de IJSJESTRAM een Satéschotel met frites, frisse salade aan voor slechts € 13,50 p.p. (reserveren gewenst!)

jaden1 jaden2

plateau kind

tingeling1 tingeling2

****

Gezellig en toch leerzaam voor het hele gezin!
De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is  gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes, plantjes en gordijntjes. U en uw gasten genieten volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke tram. Onze attente catering serveert u een kop hete erwtensoep. Tevens kunt u extra een drankje bestellen. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft. ...

gifdsxsnert1


De anderhalf uur durende rondrit begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

aboutalebDe Snerttram heeft ook al tal van "thema" ritten gemaakt. Zo reed er een Oliebollentram, Halloweentram, Culturele tram met wereldsoepen, Love tram (Valentijnsdag), Stamppot tram en een tram met Halal snert voor Burgemeester Aboutaleb, zijn eerste kennismaking als Burgemeester met "zijn" stad Rotterdam.

Maak van uw ritje Snerttram en dagje uit! De tramrit eindigt bij Brazzo. Wilt u de rit afsluiten met een culinair hoogstandje dan moet u zeker nog even bij Brazzo blijven voor het diner. Ons keukenteam laten u uitgebreid genieten. U wordt verwend door de bijzonder sympathieke bediening met aan het hoofd gastheer/eigenaar Bert Swijnenburg.

                                      *******

BRAZZO ALL-IN ARRANGEMENT
Restaurant Brazzo heeft speciaal een All-In arrangement gemaakt met een  culinair 4 gangen menu en het entreekaartje voor de tramrit voor slechts € 49,50 p.p.

16.00 uur      Ontvangst van uw gezelschap met kopje koffie
***

16.30 uur     Opstappen voor Rondrit van 1½  uur  door toeristisch Rotterdam,
uw gids  toont u de leukste
bezienswaardigheden van de stad,
terwijl onze cateringmedewerker uw
soep en drankje serveert.
***

18.00 uur     Ontvangst in Restaurant Brazzo

                  Vers gebakken brood met boter en een culinair 4 gangen menu

 

Rundercarpaccio met Chorizospekjes, Amandelstiftjes en basilicumdressing
***
Heldere gevogeltebouillon
***

Gegrilde Kalfsbiefstuk met aardappeltaartje en jus van port
saus
***
Dessert Brazzo
Dagelijks wisselend dessert
***   

Uiteraard  bestaat de mogelijkheid bovenstaand menu uit te breiden of te  wijzigen. Dit is slechts ons standaard tramarrangement. Wij werken graag volgens het maatwerk principe, en horen graag uw  wensen.

Visvangst van de dag met schalendierensaus (keuze hoofdgerecht) ( 3,00)
Gebraden Tournedos met paddestoelen € 5,50
Verfrissende  spoom met limoen € 6,95

Wij maken u erop attent dat wij werken volgens de Uniform Voorwaarden Horeca en derhalve twee dagen voor diner het exacte aantal gasten willen weten. 

                                          ******

De Snerttram staat natuurlijk ook op Youtube, kijk voor een sfeerimpressie:
 http://www.youtube.com/watch?v=JJ1KRrKAzEU&NR=1

                                ******

De Snerttram voor gezelschappen

(zie ook partytram)

groepExclusief reserveren van de Snerttram voor gezelschappen kan in principe ook. Dat betekent dan dat u de tram exclusief voor uzelf huurt. Dit kan ook op andere dagen of avonden. In de tram is plaats voor 54 personen. Een bijzonder originele manier voor bedrijven, instellingen, verenigingen, om uit te gaan ! Het voordeel van in het geheel afhuren van de tram betekend dat u meer zeggenschap heeft over de opstapplaats ( daar waar tramrail ligt kunnen wij u ophalen). Ook het tijdstip is door u zelf te bepalen, denk aan een heerlijke rit tijdens de lunch of een midnight-lichtjestour in de late avond.
Bij exclusief gehuurde tramritten is het sleutelwoord "maatwerk"

Afhuren van de tram buiten de standaard dienstregeling. Voor meer informatie en speciale wensen kunt u contact opnemen met Bert Swijnenburg
Tel.: (+31) 010 4148079
E-mail: info@brazzo.nl

 

De Partytram, voor een unieke party!

In samenwerking met stichting ROMEO, kunt u bij restaurant Brazzo de catering laten verzorgen op uw historische tramrit door Rotterdam. Uitgangspunt is Maatwerk omdat elk gezelschap zijn eigen invulling wil. Standaard is aan boord het Hollandse assortiment met frisdranken, mineraalwater, vruchtensap en witte en rode wijn. Speciale wensen als Champagne en Prosecco, zijn natuurlijk altijd uitvoerbaar. Zelfs het serveren van TAPAS aan boord is al een regelrechte hit.

 

DINEREN IN DE MUSEUMTRAM 

pate fazant mousse

FEESTDINERS OF RECEPTIE IN DE PARTYTRAM
Een jubileum  is altijd de uitgelezen tijd om een leuk uitje te prikken voor medewerkers of relaties. Met een dinertour kunt U ze belonen voor hun inzet van het voorbije jaar. Een dinertour in de Partytram is een uniek uitje.

Ontvangst met glas Prosecco of Cava met amuse aan boord
***
Frisse salade met Spaanse Serranoham
***
Stampotje Rucola met Langzaam gegaarde Rundersucade 
***
Pannacotta met Zwarte bessen saus
***

Bovenstaand arrangement incl rondrit per museumtram al te boeken vanaf € 49,50  (alleen  voor Groepen  met een maximum van  36 pers.)  Andere menusuggesties uitaard mogelijk.

tapas1 tapas3 tapas2

Stichting ROMEO (Stichting Rotterdams Openbaar vervoer Museum en Exploitatie Oldtimer) Heeft een breed wagenpark om in te zetten voor elke gelegenheid een aparte tram.
Met als laatste aanwinst is het luxe restauratierijtuig 606 met coupe opstelling. Deze tram is uitermate geschikt voor het serveren van lunches en kleine diners tijdens uw rondrit. Deze tram wordt ook veel ingezet voor huwelijksplechtigheden. (Capaciteit 36 zitplaatsen)

2mei003 2mei002 2mei004


Ook de 373 wordt veelvuldig ingezet, hij valt onder de noemer dubbelgeleed en is uit 1963 en rijdt nog in zijn originele okerkleur gereserveerde ritten. (capaciteit 54 zitplaatsen)
Ook speciaal zijn de klassieke 4-Assers uit 1930, met het middenbalkon en de originele leren fauteuils in hun okerkleur. (capaciteit 22 zitplaatsen, verdeeld over twee coupes)

 

partytram

Tramcatering als Partyservice

Compleet arrangement ... Partytram & Catering
Inclusief de exclusieve City Tour door Rotterdam met een bijzondere tram op een zeer originele wijze. Suggesties voor de catering van de Partytram. Wij serveren standaard aan boord van de tram Hollands assortiment frisdranken, bier en onze selectie huiswijn vanaf € 1,50 per glas. Alle consumpties worden op basis van nacalculatie berekend. Als cateringkosten berekenen wij cateringpersoneel € 25,00 per medewerker per uur.

Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij daar altijd op inspringen.
Te denken valt dan bijvoorbeeld aan een glaasje champagne of Prosecco, vanaf € 26,95 per fles.
Wilt u de rit meer aankleden dan adviseren wij een klein hapje bij uw drankje te laten serveren, zoals een Canapé met Franse roombrie en Coppa di Parma ham , Luxe Canapés belegd met Gerookte Zalm, Serranoham, Garnaaltjes à € 1,55 per stuk.

Suggesties voor de Lunch in de Partytram
Ook het serveren van een eenvoudige lunch aan boord is mogelijk.
Zachte broodjes wit en bruin belegd met Boerenham of Jong belegen kaas à € 2,10 Luxe pistolets belegd met Serranoham, Gerookte Zalm en Old Rotterdam à € 3,75 Kopje romige mosterdsoep of Italiaanse Pomodorisoep met stukjes kip à € 3,75
Wilt u wat uitgebreider lunchen of dineren dan brengen wij daar graag een aparte offerte voor uit. 

Aanvraag Offerte Speciale ritten

Wilt u voor bedrijf of familie een partytram afhuren voor exclusief gebruik, stuur ons dan uw wensen per e-mail. Vermeld tijden en aantal gasten en wij komen met een passende offerte.

   
    logopartytram

E-mail: info@brazzo.nl

 

koopgoot kubusstadhuis  


                       hofplein   euromast

 

De Partytram wordt mede door de inzet van de vrijwilligers van Stichting Romeo op de rails gehouden.

                                             romeo 

(C)2010 Restaurant Brazzo | Boezemstraat 188 | 3034 EM  Rotterdam | T. 010 - 414 80 79 | info@brazzo.nl