Huidige expositie in Restaurant Brazzo

hetty2   

HETTY VAN BAAL

Vanaf 29 januari zullen de werken van Hetty van Baal uit Rijswijk de muren  van ons restaurant behangen. de werken zijn met kleurrijk waarin een combinatie van Portret  en Grafisch elkaar ontmoeten. Deze expositie heeft de naam "Royals in Rotterdam" gekregen omdat het Koninklijk huis ruim vertegenwoordigd is in deze expositie. Ook mag het portret van Burgermeester Aboutaleb tot een topstuk worden gerekend. de werken zijn te zien tot eind april 2017.

                  hetty3

Uiteraard worden de werken van Ada breedveld niet vergeten, deze zullen vanaf mei weer te zien zijn.

Ada Breedveld is een geboren Rotterdamse kunstenares. Zij heeft een opvallend kekke Rotterdamse - opgestroopte mouwen - mentaliteit. Maar zij werkt vanuit haar atelier in Amsterdams. Zij heeft haar atelier op het Prinseneiland, een verstilde hoek in Amsterdam. Uit haar werkplaats gaat een bonte stroom kunstwerken, schilderijen, grafiek, bronzen, etsen en olifanten, de wijde wereld in.

(Lees meer over Ada Breedveld)

BRAZZO KUNST MENU

Iedere maand serveert Restaurant Brazzo een wisselend 4 gangen menu, ook verkrijgbaar als 3-gangen menu.
Natuurlijk kunt u in ons restaurant ook heerlijk genieten van a la carte.

Bij het kunstmenu krijgt u 4 overheerlijke gangen (incl. Cappuccinokop van Ada Breedveld) € 49.50 of als 4 gangen kunstmenu met bord Hemelsgeluk € 57,50. Speciaals: Toffee van Geitenkaas met Frissee sla en Aceto Balsamico "Tijd van Genieten" € 10,50

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag : vanaf 18.00 uur
Zondag en Maandag: Gesloten (voor besloten partijen geopend in overleg)

Het is raadzaam tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

BRAZZO ROTTERDAM

Echt culinair genieten doet u bij Restaurant Brazzo in Rotterdam. Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Frans-mediterrane keuken, gemaakt van de meest verse, lokale producten.

ADRES

Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
010 - 414 80 79
info@brazzo.nl

(c)2016 Restaurant Brazzo | Webdesign : Creative Development